Experienta vine insotita de evolutia tehnologiei, capacitatea de a te adapta si de a gasi resurse. Acest lucru este ceea ce ne face pe noi cei din service gsm ProfyGSM sa fim in fata concurentei.
Statia de lipit si de aer cald, prin calitatea produselor JBC, ajuta desavarsirea expertului care executa reparatii de microelectronica. Multi pot sa incerce, dar combinatie dintre aparature, mana de lucru si cunostinte ne fac pe noi sa reusim.

Unde este nevoie de putere si precizie statia, de lipit Weller straluceste, crescand randamentul si scurtand timpul reparatiilor de laptopuri, tablete si placi de baza.

Fata de concurenta nu ne-am sfiit sa investim capital in instruire si echipamente pentru tine, indirect tu beneficiind de acest lucru.

Cand vine vorba de telefonul tau ii acordam cea mai mare atentie. Fie ca e iPhone, Samsung, HTC, Huawei, Nokia, LG sau ASUS, displayul poate oricand sa fie spart.
Pentru ca nu ne place sa umblam cu jumatati de masura aparatul de aplicat adeziv este primul din linia de reconditionare lcd.
Acest dispozitiv ajuta la repetabilitatea perfectiunii montajului adezivului pe sticla displayului tau.

Pentru o reconditionare perfecta, urmatorul pas din linie este cel in care se aplica sticla cu adezivul pe lcd.

Aici expertul nostru prin instruire, experienta si ajutat de ultimul tip de aparatura de centrare, duce reconditionarea displayului din amatorism, adesea practicat in alte servisuri gsm, la nivel de stiinta.

Ajuns la ultima etapa, lcdul aproape reconditionat primeste finisarea necesara pentru o manopera de durata.

Acesata masina scoate imperfectiunile din adeziv si extrage aerul dintre sticla si lcd, conferind o rezistenta marita sticlei la viitoarele socuri. Acest proces este deseori sarit de cei ce parctica reconditionari.

O diagnoza preupune o cunoastere avansata a componentelor electronice, si functionalitatea acestora.

Dearece un aparat de masura nu conefera toate posibilitatile de masura, aici folosim surse stabilizate si multimetre ce sunt capabile sa fuzioneze masurarea cu alimentarea dispozitivelor testate.

Orice manopera de microelectronica necesita un microscop de calitate, calitate ce vine cu un anumit cost, astfel noi reusind sa punem la dispozitia dumneavoasta, indirect, microscopul AmScope, ce duce posibilitatea reparatiei defectelor ce implica chipuri de incarcare, chipuri de touch, refacere trasee sau reparatii in urma contactului cu lichide, nefiind obligati sa refuzam dispozitive din cauza limitelor tehnologice.